fbpx

Lopende acties

volg ons op Social Media @CUSTABLESWOOD

KOM VRIJBLIJVEND LANGS!

U bent altijd welkom in onze voorraadhal in Vriezenveen. We zijn op ieder gewenst tijdstip (dag/avond/weekend) geopend op afspraak. Bel ons of stuur een bericht! Heb je al een specifiek boomstamblad gezien? Geef ons het nummer dan door, zodat we het alvast voor je kunnen klaarleggen.

Je bent van harte welkom om even te komen kijken, een Boomstamtafel uit te zoeken of bijvoorbeeld de 3D Wandpanelen te komen ophalen die je online hebt uitgezocht.

Adres: Bedrijfsweg 80, Vriezenveen

Een Boomstamblad gezien, maar niet de juiste maat? Wij kunnen een blad inkorten op lengte met maximaal 30cm. Voor EUR 75,- per zaagsnede. Vraag ons er naar!

Lopende Acties

 NIEUW: een gloednieuwe collectie Suar bladen staat voor je klaar in ons Warehouse in Vriezenveen. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk alle bladen te fotograferen in de stijl en hoge standaard zoals je van ons gewend bent. Alvast nieuwsgierig? Kom dan langs op afspraak!

Doorlopend: EUR 50,- cashback bij zelf afhalen van een Boomstamblad in onze voorraadhal in Vriezenveen, vanaf bestelwaarde a 700,- (niet geldig op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties).

Onze volledige voorraad is online beschikbaar. Zit de juiste afmeting er niet tussen? Laat het ons dan weten, we kunnen een blad op maat maken voor je.

Iedere twee weken plaatsen we nieuwe boomstambladen in onze outlet, profiteer hier van!

Meerdere bladen ineens afnemen? Vraag een offerte op per e-mail.

WhatsApp chat