fbpx

Lopende acties

volg ons op Social Media @CUSTABLESWOOD

KOM VRIJBLIJVEND LANGS!

Inloop-dagen Herfst/Winter 2020:

iedere 1e en 3e zaterdag van de maand van 10 – 14 uur.

 Data 2020:

– 19 september

– 3 oktober

– 17 oktober

– 7 november

– 5 december

– 19 december

Liever een andere dag of in de avond? Op afspraak kunnen we op ieder tijdstip de deuren van onze voorraadhal voor je openen. Je bent van harte welkom om even te komen kijken, een Boomstamtafel uit te zoeken of bijvoorbeeld de 3D Wandpanelen te komen ophalen die je online hebt uitgezocht.

Stuur ons een Whatsappje of bel en de koffie staat klaar!

Adres: Bedrijfsweg 80, Vriezenveen

Een Boomstamblad gezien, maar niet de juiste maat? Wij kunnen een blad inkorten op lengte met maximaal 30cm voor EUR 75,-. Vraag ons er naar!

Lopende Acties

NIEUW: een gloednieuwe collectie Suar bladen staat voor je klaar in ons Warehouse in Vriezenveen. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk alle bladen te fotograferen in de stijl en hoge standaard zoals je van ons gewend bent. Alvast nieuwsgierig? Kom dan langs op afspraak!

Doorlopend: EUR 50,- cashback bij zelf afhalen van een Boomstamblad in onze voorraadhal in Vriezenveen (niet geldig op afgeprijsde artikelen en in combinatie met andere acties).

Onze volledige voorraad is online beschikbaar. Zit de juiste afmeting er niet tussen? Laat het ons dan weten, we kunnen een blad op maat maken voor je.

Iedere twee weken plaatsen we nieuwe boomstambladen in onze outlet, profiteer hier van!

Meerdere bladen ineens afnemen? Vraag een offerte op per e-mail.

Social Media Acties

Instagram & Facebook @custableswood, houdt onze pagina’s in de gaten voor acties en inspiratie.

We staan je ook graag te woord via onze Facebook chat of Whatsapp!

Wij staan nog steeds voor u klaar!

Ook al staat iedereen tegenwoordig voor veel uitdagingen, u kunt nog steeds op ons vertrouwen. U kunt uw bestelling zoals gewoonlijk plaatsen. Wij zorgen nog steeds voor gratis bezorging, nu binnen de geldende richtlijnen van het RIVM. Team Custables

WhatsApp chat