fbpx

Wandpanelen

Brengt sfeer in iedere ruimte
 
Direct shoppen

Creëer Je Eigen Decor

Een houten wand brengt leven in ieder interieur. Of je nu kiest voor een grovere houtsoort of een verfijndere techniek, houten wandpanelen, of houtstrips zoals ze ook wel worden genoemd geven iedere ruimte een knusse en natuurlijke uitstraling.

Hoe Worden Wandpanelen Gemaakt?

Wandpanelen worden gemaakt van ‘afvalhout’. Hout dat een nieuwe bestemming krijgt. Daarom wordt het ook wel Reclaimed Teak genoemd. Het is ook nog eens hartstikke duurzaam. Dit past perfect in onze duurzaamheidsfilosofie. Het hout wordt gezaagd, gedroogd en behandeld tegen insecten. Daarna wordt elk paneel met de hand gemaakt. Vakmanschap en duurzaamheid worden zo gecombineerd.

Bevestiging Wandpanelen

Voor het beste resultaat adviseren we om de wand waar de wandpanelen op bevestigd worden, vooraf te voorzien van zwarte muurverf. De wandpanelen bestaan uit hout en hout is een natuurproduct wat kan gaan werken. Daarom zullen eventuele naden door de werking van het hout niet zichtbaar zijn door de zwarte ondergrond. Wij bevelen aan om de wandpanelen te bevestigen met montagekit, welke in onze webshop beschikbaar is.

WhatsApp chat